Workshophelg - Hur ser ett hållbart samhälle faktiskt ut? (Första stegen & Djupdykning)

Workshophelg - Hur ser ett hållbart samhälle faktiskt ut? (Första stegen & Djupdykning)

Scenario 2030 bjuder in till en kreativ helg för dig som tillsammans med andra vill utforska konkreta visioner för framtiden. Tillsammans vill vi förflytta fokus från vad i samhället som är problematiskt till hur vi vill att det  istället ska vara! 

Helgen vänder sig både till dig som inte tidigare inte deltagit i projektet (Första stegen) och dig som varit på i en workshop-serie och djupare vill utforska frågorna (Djupdykning). Vi kommer att arbeta med lekfulla metoder för att kasta oss ut i tankarna och göra övningar som engagerar både kropp, tanke och känsla. Under viss tid kommer vi jobba alla tillsammans och viss tid vara uppdelade i grupper. 

Vi kommer hålla till i Teater K:s lokaler i Katrineholm och övernatta i sovsal så ta med dig det du behöver för att sova inkl. liggunderlag och sovsäck. Helgen är helt gratis och reseersättning betalas ut till dig som deltar. 


Första stegen 

Tillsammans bekantar vi oss med hur vi organiserar användandet av resurser nu, vilka utmaningar som finns och idéer för hur vi kan göra det på ett verkligt hållbart sätt i framtiden. Vi kommer växla mellan att lära oss om inspirerande initiativ, vilt visionerande och praktiska konkreta lösningar. Fokus ligger på hållbar fördelning av makt och demokratisk organisering av resurser

Inga förkunskaper krävs.

Djupdykning 

Med utgångspunkt i det vi lärt oss under workshop-serien kommer vi konkretisera våra visioner. Fokus under helgen kommer vara att formulera vad vi vill berätta för omvärlden. Tillsammans kommer vi skapa material som kommer att användas till en utställning som ska visas på olika museer i Sverige.

Webform
Indicates required field
Anmälan
Dina uppgifter
Adress
Övrig information
Kan t.ex. varit genom en bekant (räknas även om det var via sociala medier), genom en annan orgnaisation/nätverk (räknas även om det var via sociala medier), event/inlägg i ditt flöde på sociala medier, info från din skola/studiecirkel, helt annat vis.
Vi kommer att bjuda på frukost, lunch, middag och fika under lägret. Som regel serveras vegetarisk kost men vill du ha vegansk kost eller kost med kött och fisk är det bara att skriva det här nedan. Med vegetariskt menar vi vegetabilisk kost med ägg- och mejeriprdoukter men ej kött- eller fiskprodukter.
Fyll även gärna i om du har några allergier. 

Villkor
Villkor för anmälan
GDPR
 • Den information du skriver och skickar via formuläret sparas i databasen på Scenario 2030:s hemsida.
 • Vi använder informationen i syfte att
  • underlätta den interna kommunikation och nätverkande på hemsidan
  • underlätta planering av workshops och utbildning
  • skapa statistik
 • Vi delar inte informationen med någon tredjepart.
 • Du har rätt att begära ut informationen som vi lagrar om dig
 • Du har rätt att begära att informationen om dig raderas.

För frågor vänligen kontakta oss på info@scenario2030.se.
Datum/tid
-
Plats
Katrineholm, Sweden
Målgrupp
18-25 år
Max antal deltagare
20 personer