Wellbeing Economy Alliance hub i Sverige

Wellbeing Economy Alliance hub i Sverige

Scenario 2030 är del i att starta en svensk hub inom nätverket Wellbeing Economy Alliance (förkortas WEAll). WEAlls syfte är att transformera den globala ekonomin och samlar initiativ för att tillsammans skapa förändring för en ekonomi som ger välbefinnande till människor och planet. Den 20e september (kl 17-18.30) är det en första träff där den internationella samordnaren för WEAll berättar om organisationen och hur en WEAll-hub skulle kunna samla de krafter i Sverige som vill verka för djupgående ekonomiska förändringar, och samtidigt få stöd i ett större internationellt nätverk. Under hösten kommer vi att ha ytterligare två nätverksträffar där vi tillsammans utformar vad en WEAll-hub skulle kunna innebära och hur den skulle kunna utformas för att få så stor förändringskraft som möjligt. Dessa träffar är den 25 oktober kl 18-19.30 och 8 december kl 18-19.30. Samtliga träffar sker via zoom, länk skickas ut efter anmälan. Alla är välkomna, gamla som unga!


Läs mer om WEAll här!

Registrera dig via den här länken för att delta i första träffen: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIsdeyqqj8sGdGAnjlNGCgZmwaK2l…

För andra och tredje träffen skicka in en anmälan nedan:

Webform
Indicates required field
Anmälan
Dina uppgifter
Adress
Övrig information
Kan t.ex. varit genom en bekant (räknas även om det var via sociala medier), genom en annan orgnaisation/nätverk (räknas även om det var via sociala medier), event/inlägg i ditt flöde på sociala medier, info från din skola/studiecirkel, helt annat vis.

Villkor
Villkor för anmälan
GDPR
 • Den information du skriver och skickar via formuläret sparas i databasen på Scenario 2030:s hemsida.
 • Vi använder informationen i syfte att
  • underlätta den interna kommunikation och nätverkande på hemsidan
  • underlätta planering av workshops och utbildning
  • skapa statistik
 • Vi delar inte informationen med någon tredjepart.
 • Du har rätt att begära ut informationen som vi lagrar om dig
 • Du har rätt att begära att informationen om dig raderas.

För frågor vänligen kontakta oss på info@scenario2030.se.
Datum/tid
-
-
-
Plats
Online
Målgrupp
alla åldrar
Max antal deltagare
100 personer