Visionsläger - hur vi skapar verkligt hållbara samhällen

Visionsläger - hur vi skapar verkligt hållbara samhällen

I sommar samlas vi igen för att visonera och utbyta idéer kring hur vi bäst kan bli en del av ett verkligt hållbart samhälle. Vi kommer också ägna oss åt att  kommunicera det vi tror på vidare ut till andra. Vi undersöker tillsammans olika sätt att göra detta och lägret är tänkt att stötta deltagarnas kreativitet.

På sommarlägret kan du delta i vår 5 delars workshop kallad "Djupdykning" (läs mer här). Den är tänkt fr.a. till dig som är ny i projektet, men har du varit med tidigare går det bra att vara med igen. Innehållet i lägret påverkas mycket av deltagarna själva och beroende på förkunskaper och intresse kommer vi att arbeta i mindre grupper för att fördjupa oss på olika sätt.

Du som varit med tidigare kan utveckla dina tankar om hur du vill att det hållbara samhället ska ta form, samt hitta verkningsfulla sätt att kommunicera dina idéer och inspirera andra.

Datum: 11 juni (start kl 15) - 15 juni (slut kl 14)
Plats: Hjälmargården, Hjälmargårdsvägen 1, 643 95 Vingåker
Pris: Gratis
Lakan: Ta med själv, finns även att hyra för 100:-

Corona-tänk: Vi följer rådande restriktioner och arbetar tillsammans med personal på lägergården för att se till att vi skapar ett tryggt läger. Den 17e maj kommer lokala och allmäna Covid-restriktioner uppdateras. Vi kommer då att fatta ett slutgiltigt beslut kring hur lägret kommer att gå till. 

Om platsen: Hjälmargården är en lägergård belägen vid sjön Hjälmaren i Sörmland. Det finns en badplats i närheten och möjlighet till utflykter i skogen runtomkring. Vi kommer att bo i lägrets vandrarhem i 2- och 4-bäddsrum med egen dusch och toa. Vi kommer att ha ett eget kök där vi kan äta frukost tillsammans, fika och hänga. Lunch och middag äter vi i lägrets restaurang. Vi beställer vegetarisk kost till alla men du kan anmäla ifall du har andra preferenser (t.ex. veganskt eller kött/fisk) eller har särskild kostbehov. 

Webform
Anmälan
Dina uppgifter
Adress
Övrig information
Kan t.ex. varit genom en bekant (räknas även om det var via sociala medier), genom en annan orgnaisation/nätverk (räknas även om det var via sociala medier), event/inlägg i ditt flöde på sociala medier, info från din skola/studiecirkel, helt annat vis.
Vi kommer att bjuda på frukost, lunch, middag och fika under lägret. Som regel serveras vegetarisk kost men vill du ha vegansk kost eller kost med kött och fisk är det bara att skriva det här nedan. Med vegetariskt menar vi vegetabilisk kost med ägg- och mejeriprdoukter men ej kött- eller fiskprodukter.
Fyll även gärna i om du har några allergier. 

Villkor
Villkor för anmälan
GDPR
 • Den information du skriver och skickar via formuläret sparas i databasen på Scenario 2030:s hemsida.
 • Vi använder informationen i syfte att
  • underlätta den interna kommunikation och nätverkande på hemsidan
  • underlätta planering av workshops och utbildning
  • skapa statistik
 • Vi delar inte informationen med någon tredjepart.
 • Du har rätt att begära ut informationen som vi lagrar om dig
 • Du har rätt att begära att informationen om dig raderas.

För frågor vänligen kontakta oss på info@scenario2030.se.
Datum/tid
-
Plats
Hjälmargården, Hjälmargården, Hjälmargårdsvägen 1, 643 95 Vingåker, Sverige
Målgrupp
15-25 år
Max antal deltagare
30 personer